Klubbens nyhedsbrev

Skrevet af bestyrelsen

Nyborgmesterskabet i rafling ( løgn ) afholdes lørdag den 25 August 2018

kl 12.00. Alle er velkommen, også dem der ikke er medlem af klubben.

Klubben har lige fået tilsavn om kr 10.500,- fra Spar Nord Fonden til indkøb af nye spilleskjorter. Stor tak til Spar Nord.

Klubben har desuden også fået tilsavn om kr 10.000,- fra Nordea Fonden til pålægning af nye klæder på vores billardborde. Stor tak til Nordea også.

Klubben har søgt og fået kr. 23.000,- til nye scoretavler fra udlodningsmidlerne.

Klubbens 5 kegle hold skal spille med i Euro Leage som spilles i Belgien, Schweiz og Frankrig

I Roseelare den 1-3 Juni 2018

I Bern den 28-30 September 2018

i Paris den 9-11 November

Vi ønsker spillerne held og lykke med turneringen, og håber i får nogle gode resultater, samt en god oplevelse ud af det, og ikke mindst en hel del international erfaring.

Spillerne skal også deltage i en stor international turnering i Ikast, med 80 spillere fra 13 forskellige nationer den 8-12 August 2018

Nyt 4-6-2018

5 kegleholdet spillede en super flot turnering i Roseelare i Belgien, hvor det blev til en flot trejdeplads, efter at have tabt 4-1 i semifinalen til de senere vindere Csb Trick Shot fra Italien.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE